Muuttotalkoot

22.4.2017

Moro Ylä-Savon kelkkailijat!

Nyt saimme hyvän tilaisuuden hankkia varoja kerhomme kassaan. Yritys, jossa työskentelen, vuokrasi lisää tilaa kokoonpanoomme sekä varastointiin. Siirtyminen käyttämään noita tiloja vaatii kuormalava- ja pientavarahyllyjen asennusta sekä tuotteiden siirron vanhasta paikasta tien toiselle puolelle uusiin tiloihin. Kerhomme hallituksen kanssa neuvoteltuani, tarjosin tuota urakkaa kerhomme talkoilla ja saimme tuon urakan. Muuttourakka on siis edessä ja se on suunniteltu pidettävän 5.-6. toukokuuta eli perjantai-iltana sekä lauantai päivän aikana. Lauantaina yritys tarjoaa lounaan kaikille talkoolaisille. Katsotaan tilanteen mukaan, onko tarpeen vielä saunoa hiet pois talkoiden jälkeen

Toivoisimme nyt hallituksen puolesta mahdollisimman laajaa osanottoa noihin talkoisiin, jotta urakka saadaan kunnialla tehtyä. Varsinkin, mikäli omaat trukin käsittelytaitoa sekä kokemusta kuormalavahyllyjen asennuksesta, on osallistumisesi lähes välttämätöntä. Tämä olisi hyvä pään avaus vaihtoehtoisiin varainhankintamenetelmiin. Keino myös huomattavasti jäsenmaksujen keräämistä helpompi ja nopeampi keino. Kerättyjä rahoja voidaan käyttää ainakin urien kunnossapitoon sekä mahdollisesti jossakin vaiheessa jopa kunnossapitokaluston hankintaan, mikäli tästä nyt suurempi tienestimalli avautuu.

Mikäli siis pääset talkoisiin 5.-6. toukokuuta, niin laita minulle puhelinnumerosi sekä nimesi esim. privana, niin perustan talkooväelle oman whatsup-ryhmän, jossa tuo yhteydenpito käy helpoiten.

Ystävällisin terveisin
Juhani Niiranen
Puheenjohtaja
Y-Smoke