Kelkkailukausi 2014-2015

29.1.2015

Hei moottorikelkkailun harrastajat,

Talvi on tullut ja kelkkailukausi on jo alkanut täydellä tohinalla. Y-S MoKe on kesän ja alkutalven aikana tehnyt talkoovoimin kovasti töitä yhdistyksen nimissä olevien urien kehittämiseksi. Lisäksi käymme aktiivista keskustelua kaupungin sekä viranomaisten kanssa alueen moottorikelkkailuun tarkoitetuista virallisista reiteistä ja alan harrastuksesta. Yhdistyksen nimissä olevat urat ovat neuvoteltu yhdistyksen jäsenien ja yhteistyötahojen käyttöön. Urien kunnossapitoon panostamme tulevalla kaudella taloudelliset ja henkilöresurssit huomioiden mahdollisuuksien mukaan. Mikäli sinulla on mahdollisuutta osallistua urien kunnossapitoon tai toimintaamme muuten, ota rohkeasti yhteyttä yhdistyksen hallituksenjäseniin.

Yhdistyksen maksuilla mahdollistat toimintamme ja urien auki pitämisen sekä kunnossapidon. Lisäksi liittymällä jäseneksi saat yhdistyksen vuositarran, neuvotellut jäsenedut käyttöösi ja pääsyn jäsensivustoille.

Yhdistyksenmaksut voi maksaa pankkitilille suoraan tai käydä suorittamassa yhteistyökumppaneidemme mm. Konekymppi ja Pro Servicen toimipaikoissa, tarkemmat tiedot löydät sivustoltamme ( http://www.y-smoke.net/liity-jaseneksi/ ).

 Tervetuloa toimintaamme mukaan kaudelle 2014 – 2015 ja antoisia kelkkailu kilometrejä

 

Terveisin

Ylä-Savon Moottorikelkkailijat ry

Puheenjohtaja

Ismo Marin