Kerholle uutta kalustoa

1.1.2018

Yeti, sekä Lapinlahden kunnan omistama reittilana kerholla lainassa
Yeti, sekä Lapinlahden kunnan omistama reittilana kerholla lainassa
Yeti myrskyltä suojassa
Yeti myrskyltä suojassa

Lynx Yeti V-1000

Kerho päätti kokouksessaan keväällä 2017 aloittaa varainkeruun oman, reittilanan vetämiseen, kätettävän kaluston hankintaan. Varoja hankittiin mm. muuttotalkoilla, palvelukartastolla sekä luonnollisesti jäsenmaksuilla. Varainhankinta tuotti tulosta ja hallitus päätti kokouksessaan, ennen joulua, hankkia kerholle käytetyn moottorikelkan Lynx Yeti V1000 työkelkan.

Kelkka on varustettu 1000 -kuutioisella Rotaxin 4-tahtikoneella, 50 cm leveällä matolla sekä mekaanisella vaihteistolla. Kelkkaa on nyt jo keretty testailemaan, ja se on positiivisesti yllättänyt huimalla vetokyvyllään. Kelkka on syntynyt reittilanan eteen ja vetää lanaa nöyrästi myös suvikelillä, joita valitettavasti tänä talvena on riittänyt.

Kerhon kelkka on kaikkien kerholaisten käytettävissä reittien ylläpitoon. Toivommekin mahdollisimman aktiivista osallistumista niin kerhon urien, kuin alueen virallistenkin reittien kunnossapitoon. Täten saamme alueemme kelkkailumahdollisuuksia parannettua, jokainen pienin panoksin.

Toivottavasti sinullakin on aikaa ja viitseliäisyyttä kantaa kortesi kekoon ja tehdä reipasta talkootyötä, reitin lanauksen merkeissä. Ota tällöin yhteyttä Jukka Virtaan tai puheenjohtajaan, niin kerromme mistä kalusto on noudettavissa.

P.S. Kerhon talkoolaisilla on myös Whats up -ryhmä, johon pääset mukaan ilmoittamalla puheenjohtajalle numerosi vaikkapa tekstiviestillä.

 

Lumisin terveisin

Juhani Niiranen

Puheenjohtaja

Y-Smoke ry

044 3580971