Yhteistyökumppanimme ja toimintamme tukijat

Iisalmen Konekymppi

Iisalmen Konekymppin palveluihin kuuluu pienkoneiden, moottorikelkkojen, mönkijöiden, veneiden, varaosien ja varusteiden myynti sekä huoltotoiminta. Heidän edustamiaan merkkejä ovat mm. BRP (Ski-Doo, Lynx, Cam-Am).

Iisalmen Konekymppi sijaitsee osoitteessa Tiirankatu 2 74120 Iisalmi.

Käy tutustumassa heidän palveluihin internetosoitteessa: http://www.iisalmenkonekymppi.fi

 

Savon Pro Service

Savon Pro Servicen palveluihin kuuluu pienkoneiden, moottorikelkkojen, mönkijöiden, veneiden, varaosien ja varusteiden myynti sekä huoltotoiminta. Heidän edustamiaan merkkejä ovat mm. Polaris, Bella ja Mercury.

Savon Pro Service sijaitsee osoitteessa Kilpivirrantie 2 74120 Iisalmi.

Käy tutustumassa heidän palveluihin internetosoitteessa: http://www.proservice.fi/

 

Laikas Oy on monipuolinen teollisuuden palveluja tarjoava yritys, joka on kasvanut viime vuosina kattamaan ison osan pohjoista Suomea. Laikkaalta löydät mm. hitsauskoneet, Kempin -huollon, hyllytyspalvelut, varsutellut tarvikekontit työmaallesi ym. ym.

Käy tutustumassa Laikkaan palveluihin ja myös verkkokauppaan: www.laikas.fi

 

Haapaniemen Matkailussa  pääset lähelle luontoa. Heräät lähistöllä livertävän linnun ääneen, nautit lähitienoon antimista valmistetun aamiaisen, puuhailet ulkona tai lepäilet mukavissa mökeissä, lisäksi vaihtoehtoisesti voit yöpyä Iisalmen keskustassa sijaitsevassa hotellissa. Heidän tuotteisiin kuuluu mm. Majoitus- ja ravintolapalvelut, Mönkijä ja Moottorikelkka vuokraus.

Haapaniemen Matkailu  sijaitsee osoitteessa Haapaniementie 165, 74150 Iisalmi.

Käy tutustumassa heidän palveluihin internetosoitteessa: http://www.haapaniemenmatkailu.fi

 

Iisalmessa on tarjolla töitä, useilla eri toimialoilla. Tutustu!

Iisalmessa on paljon nähtävyyksiä, erilaisia ostospaikkoja ja tapahtumia, päivän rientojen jälkeen majoitut mukavasti etsitpä sitten yöpaikkaa kaupunkialueelta tai maaseudulta sekä paikalliset ruoka- ja kahvilapalvelut takaavat että Iisalmesta ei tarvitse lähteä tyhjin vatsoin.

Iisalmen Kaupungintalo sijaitsee osoitteessa Pohjolankatu 14, 74101 Iisalmi.

Käy tutustumassa kaupungin palveluihin internetosoitteessa: http://www.iisalmi.fi/Suomeksi.iw3

Ilmastointi Tuunela Ky on ilmanvaihtotöihin erikoistunut yritys Iisalmessa.  He toteuttavat ilmastointiurakat kustannustehokkaasti toimittaen kohteeseen aina kaiken tarvittavan, kuten putkistot, tarvikkeet sekä ilmanvaihtokoneet. Heidän kauttaan onnistuvat niin ilmanvaihdon säädöt ja mittaukset kuin koneiden huollot ja korjaukset.

Käy tutustumassa heidän palveluihin internetosoitteessa: http://www.ilmastointituunela.fi

Jäsenet saavat heiltä myös spesiaali iskarisäätöjä kelkkoihinsa sopuhintaan. Ota yhteyttä Jarkkoon  jarkko.tuunela(at)ilmastointituunela.fi tai 040 - 522 2606


Mainostoimisto TDK Oy

Mainostoimisto TKD Oy on Iisalmessa sijaitseva täyden palvelun mainostalo. Heiltä saat kokonaisvaltaisen palvelun - aina suunnittelusta toteutukseen saakka. Tarvitsitpa mitä tahansa mainospalvelua, niin he auttavat sinua. Mainostoimisto TDK on innovatiivinen ja uudistuva yritys, joka pyrkii olemaan aina ajantasalla uusimmista tuotteista sekä työtekniikoista. Laadukas palvelu, laadukkaat materiaalit sekä virheetön työjälki ovat heidän toimintansa lähtökohtana.

Käy tutustumassa heidän palveluihin internetosoitteessa: http://www.tk-design.net

Ratesteel Oy on Vieremällä 1998 perustettu metallituotteiden ja niiden osakokonaisuuksien sopimusvalmistaja. Tunnemme ylpeyttä siitä, että olemme yhdessä asiakkaidemme ja verkostomme kanssa osana maailmanlaajuista huipputeknologisten tuotteiden valmistusta.

Automatisoitu piensarjatuotanto sekä siihen liittyvät asiakasarvoa tuovat palvelut ovat ydinosaamisaluettamme.

Tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista laatua, toimitusvarmuutta ja tehokkuutta olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme tiiviissä yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa.

Ratesteel Oy -kotisivut

HerkkuApaja tarjoaa Varpaisjärven keskustassa Kalapisteen laadukkaita tuotteita. HerkkuApajasta on haluttu kodikas ja viihtyisä myymälä-kahvio, josta asiakas saa kaiken tarvitsemansa. HerkkuApajasta saat kalat, lihat, uunituoreet leivät ja leivonnaiset yhdellä ovenavauksella. Viemisiä ja muita herkkuja unohtamatta! Yritys on perheyritys. 

Yritys löytyy myös Facebookista, käy tykkäämässä!

Koneurakointi M. Niiranen Oy palvelee sinua maansiirto- ja konetöissä koko Pohjois-Savon alueella!

Olemme toteuttaneet vuodesta 2000 lähtien satoja urakoita eri puolilla Savoa. Monipuolisen kalustomme ja osaavan henkilökuntamme ansiosta voimme palvella myös sinua niin suurissa kuin pienissä maansiirto- ja konetöissä. Soita 040-831 5666 tai 040-831 4200, ja kysy lisää!

Toolfac Oy on menestyvä ja kasvava koneistettavien hienomekaanisten komponenttien valmistaja Iisalmessa. Toolfac Oy:n valmistamia tuotteita käyttävät maailman johtavat kone-, laite- ja moottorivalmistajat. Myös tulevina vuosina Toolfac Oy tulee kasvamaan entisestään, joten Toolfac on myös mahdollinen työnantaja kelkkailun parissakin toimiville tee-se-itse miehille ja naisille.

Käy kurkkaamassa: www.toolfac.fi

Teollisuuslinkki Oy on perustettu vuonna 2004 lähinnä teollisuuslaitosten tarpeisiin.
Tänä päivänä Teollisuuslinkki on laajentunut merkittäväksi ostospaikaksi niin yksityisasiakkaille, urakoitsijoille kuin teollisuudellekin.

Toiminta-ajatuksemme mukaisesti meiltä löytyy apu lähes jokaiseen, erikoiseenkin pulmaan. Toimintamme lähtökohtana on henkilökohtainen palvelu ja perusteellinen paneutuminen ongelmatilanteeseen. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas, olipa kyse isosta tai pienestä kaupankäynnistä.

Teemme yhteistyötä tunnettujen maahantuojien ja tukkuliikkeiden kanssa laadukkailla tuotemerkeillä sekä hyvillä ostosopimuksilla. Toimitilat sijaitsevat Lapinlahdella Matin ja Liisan asemaa vastapäätä, aivan 5-tien varressa. Pihaan pääsee vaikka kelkalla.

www.teollisuuslinkki.fi

AKTIIVINEN TOIMIJA METALLIN VERKOSTOISSA

 

Monipuolisen ja kehittyneen tuotantomme ansiosta voimme tarjota joustavia ja

varmoja alihankintapalveluja metalliteollisuudeneri osa-alueille. Käy tutustumassa Kevako Oy:n toimintaan ja palveluihin osoitteessa: www.kevako.fi

AR-Autopalvelu on Fixus-ketjuun kuuluva huoltamo, joka sijaitsee Varpaisjärvellä, aivan kelkkareitin varrella. Huoltamosta saat monipuoliset huoltopalvelut, tarvikkeet ja jopa apua kelkan kanssa kohtaamiisi vaikeuksiin. 

Tutustu tarkemmin AR-Autopalvelun tarjontaan osoitteessa: https://ar-autopalvelu.com/

Tilitoimisto Anita Niiranen Ky

Löydät Tilitoimistomme keskeiseltä paikalta Iisalmesta Riistakadulta. Toimistomme on perustettu vuonna 1992 ja yrittäjältä löytyy 35 vuoden kokemus alalta. Yrityksessä työskentelee yhteensä 3 työntekijää, jotka päivittävät tietojaan alati muuttuvassa elinkeinomaailmassa koulutuksien avulla.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jolloin yrittäjänä varmistut siitä, että asioitasi hoitavat testatut ammattilaiset. Voit keskittyä ydinosaamiseesi ja me hoidamme puolestasi yrityksesi taloushallintoa.Tarjoamme taloushallinnon palveluita toiminimille, henkilöyhtiöille ja osakeyhtiöille. Lisäksi tarjoamme HT- tason tilintarkastuspalveluita yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille.

Käy tutustumassa http://www.tilianita.fi/

Ponsse ei juuri esittelyjä kaipaa. Ponsse on yksi Ylä-Savon alueen teknologiavetureista, joka työllistää myös useita kerhomme jäseniä. Ponssella on myös pitkät perinteet oman alueensa hyvinvoinnin tukemisesta ja siksi Ponsse on auliisti tukenut myös kerhomme toimintaa.

www.ponsse.com

Savon Betonilattiat Oy on betonilattioiden valutöihin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu vuonna 1989 joten voimme kutsua itseämme jo ammattilaisiksi. Teemme betonilattioita ympäri Suomea.

Valamme betonilattioita omakotitaloista aina suuriin teollisuus- ja julkisivukohteisiin. Teemme myös pohjatöitä esim. styroxien, verkkojen ja topparien asennukset. Hiontatyöt teemme tehokkailla HTC:n ja Lavina L25 hiomakoneilla, joten jälki on myös sen mukaista.

Myös seuraavat yritykset ovat tukeneet toimintaamme ja mahdollistaneet alueemme kelkkaurien kehittämisen. Muistathan aina tukea myös kumppaneidemme menestystä!

 • Energiapalvelu Väisänen Oy, Varpaisjärvi
 • Taksipalvelu Esa Taskinen Ky, Varpaisjärvi
 • Liikenne Väänänen Ky, Varpaisjärvi
 • Pub Reipas Ky, Varpaisjärvi
 • JRJ-Paja Oy, Lapinlahti
 • Autokorjaamo Hyvönen, Iisalmi
 • LVI-Asennus Erkki Räty, Kiuruvesi

Finnomec Oy

 

Finnomec on Iisalmessa toimiva monipuolinen kone- ja metallirakennesuunnitteluun
ja tuotekehitykseen erikoistunut suunnittelutoimisto.

Tarjoamme myös suunniteltujen prototuotteiden valmistusta ja testausta.

Tilitoimisto Finnomec on Iisalmessa toimiva monipuolinen tilitoimisto.
Tilitoimisto tarjoaa perinteistä ja sähköistä kirjanpitoa ja palkanlaskentaa.

Debomix Oy

Debomix Oy:n ydinosaaminen kattaa metallien sorvauksen ja jyrsinnän, tehokkaan tuotannon läpiviennin lean periaatteiden mukaisesti sekä joustavan yhteistyön asiakkaiden kanssa. Debomix:llä on erinomaiset pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Pietikäisen Korjaamo Oy

Olipa autosi sitten paketti- tai henkilöauto, huollamme ja korjaamme sen ammattitaidolla automerkkiin katsomatta!

Olemme vuonna 1957 perustettu monipuolinen korjaamo Lapinlahdella.
Toimitilamme sijaitsevat Lapinlahden kylän keskustassa osoitteessa Linnansalmentie 2

IPT Palvelut

Toimitamme teollisuuteen kokonaisvaltaista puhdistuspalvelua ajanmukaisin ja monipuolisin laittein.

 • Hiekkapuhallukset
 • Painepesut
 • Vesipiikkaus
 • Vesileikkaukset
 • Ultrakorkeapainepesut
 • Suurtehoimuroinnit
 • Kuivajääpuhallukset

Matin ja Liisan asema

 

Matin ja Liisan Asema Lapinlahdella tarjoaa hyvää ja monipuolista palvelua joka päivä, ympäri vuorokauden. Liikenneasemalta voit tankata niin kelkkasi, autosi kuin itsesi. Palveluihimme kuuluvat kauppa, kahvila sekä ruokailumahdollisuudet; seisovapöytä, Kotipizza ja ScanBurger.

Aseman piha-alue on suuri. Liikennejärjestelyt ja paikoitus ovat hyvin järjestetty, pihan laidalla on runsaasti tilaa myös peräkärryille.

ST1 Varpaisjärvi

 

ST1 Varpaisjärveltä saat polttoaineet menopeliisi. Lisäksi kahviosta ne kuulut maukkaat munkit sekä suolaiset kahvileivät. Huoltamotarvikkeiden valikoima on maakunnan laajimpia.

Neste Linnanportti Sukeva

Sukevalla, 5-tien varressa sekä kelkkareitin välittömässä läheisyydessä sijaitseva lämminhenkinen, täyden palvelun huoltamo.

RP Teollisuuspalvelu Oy

Palvelumme on asiakaslähtöistä yrittäjävetoista ja joustavaa.

Meiltä asiakas saa tarvittaessa kokonaisvaltaisen palvelun tuotantoonsa ja yksittäiset palvelut pieniinkin tarpeisiin.

 • Koneistus- ja hitsauspalvelut
 • Kurottajapalvelut
 • Kunnossapito ja tehdasasennukset
 • Työkaluhionta ja teroitus
 • Lucia lasipaviljongit
 • RST putkistot

Hymyilevä huoltamo Vieremällä

 

Olemme täyden palvelun huoltamo Vieremällä Pohjois-Savossa. Meille tärkeintä on hymyilevä asiakas.

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja keinomme on ensiluokkainen palvelukokemus. Parhaat asiakaspalvelijamme tarjoavat täydet palvelut niin autolle kuin ajajalle.

Korjaamomme puolelta korjaus, huollot, diagnoosit, vikakoodit, rengastyöt, imastointihuollot, katsastustarkastukset ja käyttö, käsinpesut ja fixaukset.

Huoltamostamme polttoaine, rengas ja varaosamyynti, öljyt ja suodattimet, akut, pyyhkijänsulat, polttimot, nesteet ynnä muut huoltamotarvikkeet.

Kahvilassamme on tarjolla oman kylän leipomon tuotteita (sämpylät ja viinerit), omat leivonnaiset (piirakat, pitsat ja makeat leivonnaiset), Scanburger (vaihtuvat kampanja tuotteet) ,muut grilli- ja ruoka annokset sekä elintarvikkeet. Lisäksi Veikkauksen palvelut.